Cumartesi, Kasım 11, 2006

IKI YIGIT CIKTI MEYDANE



AZIZE NAZ VE ABISI BOYLE BOL BOL YERDE GURES YAPIYORLAR ABISINE GUC YETIRMEYE CALISYOR ABISI OFFF AYYYY DEDIKCE NASIL SEVINIYOR BIRDE BANA DONUP *ANNE YENDIM ** DERCESINE YUZME BAKIYOR .

BU GUZEL RESIMLERI CEKTIKTEN BIR KAC GUN SONRA AZIZE NAZ HASTALANDI KAKA SORUNUMUZ VAR HEP KABIZLIK CEKIYORUZ BIR COZUM BULMUS DEGILIZ AMA KIZIMI BU COK HASTA EDIYOR DEVAMLI ** ACIYO** DEMESI BIZI COK UZUYOR KABIZLIK SORUNU ATLATAMADAN GRIP OLDUK OLDUKCA AGIR YAKALANDI NASIL NE ZAMAN IYILESECEK HIC BILMIYORUM ALLAHTAN BIR AN ONCE ACIL SIFALAR DILIYORUM....

3 yorum:

Ferhanca dedi ki...

naz ve abisi çok tatlı maşallah.. benim çocuklar gibi benim çcukların arası 8 yaş.. nazın sorunu benim kızdada vardı. artık tuvalet le kafayı yıyorsun ..öncelikle hergün aynı saatte oturucak wc ye gıdaları zaten bilıyorsunuz birde hep o konuyu odaklamayın saat çok önemli biz çok şükür ilk okula başlamıştı o sıralar sanırım sorun duzene girmişti .. bilirim çok zor... sevgiyle mutlu buyut çocuklarını ..çok çabuk büyüyorlar haberin olsun.. FERHAN

*Ra dedi ki...

Azizenin hastalığına çok üzüldüm, canım benim geçmiş olsun sana. Bizde de sürekli öksürük ve burun akıntısı var. Onların hasta olması kadar üzücü bir şey yok. İnşaallah en kısa zamanda atlatırsınız.
Sağlıcakla kalın.

azizenaz dedi ki...

teyzeler8imiz dun dr ye gittik
naz cok agir grip geciriyor kulaginda enfeksiyon olusmus dun yorucu 10 saat gecirdik hastanede filim cekildi cigerelrinde hic birsey cikmadi sukur allahima suan daha iyi ama kuru oksuruk devam ediyor bogulurcasina .rabia utkuya cok gecmis olsun diyoruz canim allah evlatlarimiza saglik sihat versin .