Perşembe, Aralık 31, 2009

HOSGELDIN YENI YILLLLL


BUTUN SEVDIKLERIMIZE GUZEL BIR YIL DILIYORUZ PISKIN AILESI OLARAK SEVGILER

Pazartesi, Aralık 28, 2009

MAKARNA CANAVARIIIIIIII BURDA








EN SEVDIGI SEY MAKARNA YEMESINDEN BELLI OLMUYOR CANIM KIZIM SENI COK SEVIYORUM ...

KURABIYE EV YAPTIK











KAC GUNLERDIR BU KUREBIYE EV ALMAK ISTIYORDU BONCUK KIZ,PAZAR GUNU ALDIK VE BASLADILAR OZAN ILE YAPMAYA OZAN BASARAMADI) VE DEVREYE BABAMIZ GIRDI.BABA KIZ BAGIRIS CAGIRIS SONUNDA EVI YAPABILDILER ISTE KURABIYE EVIMIZ.

Cumartesi, Aralık 19, 2009

YENI YIL PARTISI VE YENI OKULUMUZ





































KUZUMUN DUN GECE YENI YIL PARTISI YAPI NASIL SEVINDI NASIL MUTLUYDU ISTE RESIMELRIMIZ.

Pazar, Aralık 13, 2009

KUCUK KUZUMUN SUSLEDIGI NOEL AGACI









Annesinin kizi armut dibine dusmus,benim kadar cok seviyor noel dekorasyonu yapmaya cilginca cigliklar atiyor noel suslerini cikardigimda .

Cuma aksami suslerimiz fazla esyalari koydugumuz yerden almaya indik ki ne gorelim? Heryer karismis sagolsun Ozanim inmisti son kez)) ve bizde basladik duzenlemeye niye mi anatiyorum? bunlari minik kusumun sabrina gelecegim tam tamina 1.5 saat bizi bekledi sebebi susleri cunku ve isimiz bitti. Bizden once kosar adimlarla asansore gitti, eve geldi herseyi tek tek acmaya basladik.Her cikan suste daha mutlu oldu ve bana dondu**anne ben susliyecem agaci ** bende **tamam kizim ** dedim .Biliyorum kizmi taniyorum her isin ustesindne gelir annesi gibi)) ve oylede oldu iste gorun canimin ici nasil guzel susledi ve biz hic hic karismadik sadece isiklari yerlestirdi babasi geri kalani kizma ait canim yavrum seni cok seviyorum ..

En cok heycanlandigi an ise yildizini uste koydugu ani oldu cigliklar ati, en cok sevedigi kolyesini yildizin ustune takti )) kolyede susleme sanatina girdi )).

Veeee buyuk an isiklari kapadik ve agacimizda yanan renkli isiklar ortayaciktigi anda cigliklari yukseldi evimizde bu cigliklar beni cokkkkk onceki yillara goturudu.
Canim goncamla taksimde yilbasi suslerini gormeye gittigimiz geceyi goncamda cok severdi ve hala seviyor suslemeleri cocukca heycani benide mutlu ediyordu.

25 Aralik 1993 gecesi goncamla taksime gittik yeni yilda yapilan suslemeleri ve isiklandirmalari gormeye ama bir turlu isiklar yanmammisti canim goncam nasil mutsuz oldu ama bana belli etmiyor uzlmemi istemiyor mutlu gibi gostermeye calisiyor kenisini o cocuk yasinda bile beni uzmek hic istemezdihic de uzmedi
canim benim.Hava kararinca butun isiklar yandi ve suslemeler ortaya cikmisti renkli alabildigine isik renk renk veeeee ayni sevinc cigliklari gelmisti ............. ne kadar guzel anlar bunlari hic unutamadigim ve unutamiyacagim.Veeeeeeeiste canim kizim kurdugu noel agcinin verdigi zevki ile dinleniyor yuzndeki zafer gulumsemesi dunya ya bedel))

Cumartesi, Aralık 12, 2009